Godmorgon och godnatt!

Så nu har ni tre nya inlägg att läsa under de kommande dagarna. Vi har ju inte internet ännu så jag kanske kan smyga över till svärmor oc svärfar och låna en dator så jag får skriva en rad men räkna inte med att det blir av. Har fullt upp nu.

Nu är det i alla fall en varm säng som väntar. Ska krypa in under Elliots täcke och sno lite av Antons täcke så jag får kroppskontakt med båda mina killar.

Jag älskar dem så extremt mycket!
Det är ju nästan ofattbart.
Hur kan man älska två personer så mycket som jag älskar dem?
Det är helt underbart. Jag har världens finaste sambo som jag har fått världens finaste bebis med.
Åh! Jag älskar min familj! Och jag älskar resterande delarna av min familj!
Mamma, Pappa, Gina, Martin, Elian, Monica, Sverre och Emmy! Ja jag älskar dig också mormor och morfar och moster och kusner.... ja, ni förstår...

Men jag vill tacka mina föräldrar för att de är så snälla som hjälper oss med flytten! Mamma och jag kommer nog åka till mjölby med Elliot och lämna Joy hos Emmy. Så kommer jag riva tapet i köket medan mamma får sitta barnvakt i korgstolen :) Pappa och Anton kommer bära möbler och kartonger. Kanske hjälper Hjärpe och Tobbe till också. Vet ej om de bestämt någonting! Tack så mycket för hjälpen!

Och tack Sverre och Monica för att vi har fått färg av er och fått tillgång till penslar, rollers, spackel, stege osv. Det hade blivit dyrt utan er hjälp!

Åh vilken tur jag har som har fått en sån bra "extra" familj! Kan inte vara mer nöjd med mina svärföräldrar och svägerska!

Jag är bara så glad att jag har alla er i mitt liv. Vill inte glömma att nämna Kerstin och Erik heller. Tycker om er så mycket!

Haha antagligen kommer inte någon av dessa personer läsa detta inlägg (möjligtvis Gina, mamma och pappa) men dettas är som jag känner och vill ändå få ut det i ord!

Tror jag har glömt att nämna Gina och Martin (jo jag skrev deras namn högre upp) men tack så mycket för att vi får köpa er tv-möbel. Den är så snygg och kommer passa jätte bra i vårt vardagsrum. Och tack för hjälpen med så mycket mer! Älskar dig syster!

Natti natti. Nu har jag inte ont i magen längre i alla fall så det ska nog gå bättre att sova nu när jag har varit vaken i 1½ timme! Puss på alla ni som finns i mitt liv!

Bilder...

Ja, eftersom att jag inte kan sova så kan jag ju i alla fall försöka göra någonting vettigt. Så det får bli att lägga upp lite bilder.


"Idag är jag ego och måste ta ett kort på mig själv" tänker Elliot medans vi väntar på att farmor ska komma!


"När farmor kom så matade hon mig med pasta och grönsaker"


"Det tyckte jag var såhär gott... Måste erkänna att det är min favoritmat men det kan ju inte falla i smaken varje dag"


"såhär roligt har jag när mamma och pappa renoverar"'


"Jaha, nu har mamma tid med mig. Då busar vi direkt"

(Det är nämnligen så pass enkelt att han vill inte att mamma eller pappa ska stå vid en vägg och fixa även om han sitter vid fötterna. Men att sitta själv och leka fint om man sitter på glvet en meter brevid så kan man leka hur snällt som helst! Bra tänkt Elliot, då blir det lätt att renovera.)


Vårt sovrum efter spacklingen


Såhär fräsch är jag när jag renoverar haha. Bjuder på denna bild!


Den fina kökstapeten innan vi började riva... Den tyckte vi inte om.



Jag hittade en söt nakenfis på köksgolvet :)

(Fler nakenfisbilder lägger jag upp på bilddagboken under samma namn; familjenl.bilddagboken.se)


Elliot försöker krypa i hallen!


Sovrummet innan tejpen blivit borttagen.


Ett ganska tomt vardagsrum, men lite julbelysning har jag allt lyckats få upp!


Aj!

Jag har jätte ont i magen. Kan inte sova :( Jag som måste vara pigg imorgon..

Blää jag är ju så trött! Vill sova men det går inte...

Spackla, måla, riva, måla, riva, måla, riva, riva riva...

Ja det är ungefär så det ser ut för oss...
I torsdags rev vi tapeter i köket och spacklade där och i sovrummet.
I fredags slipade vi väggen i sovrummet och målade ett lager. Sen slipade vi spacklet i köket.
Idag målade vi ytterligare ett lager i sovrummet. Sedan målade vi ett lager i köket. "Oj då, lite tapet lossnade visst" så drog jag bort lite. Detta hände på flera ställen. Sedan målade vi ett lager till, samma sak hände och så upptäcker vi stora luftbubblor under färgen. Lite tapet har lossnat så jag börjar dra lite och det blir flera dm2 som jag fick riva bort. Anton och jag bestämmer att det inte är någon idé att måla på detta usla underlag så vi börjar riva tapet. Kl 8 gick vi till Monica och Sverres hus och träffade Emmy och hennes kille (efter att de hade fått vänta i säkert över en timme). Då var vi inte ens halvklara med rivningen. Åkte för att äta pizza och sen åkte vi hem. Sen vi kom hem har Elliot gråtit konstant och Anton försökt trösta och söva honom. Jag har packat 6 kartonger. *suck* Är så trött nu. Vill knäppa med fingrarna och sen "klart" Fan vad skönt!

Men så lätt är det ju inte... Vet ju inte vad som kan slängas och ej heller... Aja. Nu får jag väl återgå till packandet... Ha det bäst och glöm mig inte bara för att jag inte skriver...

Nu ska vi till Mjölby!

Det ska bli kul att fortsättas med renoveringen nu. flytten blir på söndag. Annars får vi stressa sönder oss.. jaja måste dra kram

God morgon!

Nu har jag sovit en god natts sömn i ett nerkissat lakan.
Dock förstod jag inte mitt i natten att det var kiss, trodde att Elliot hade svettats massor eftersom jag inte vaknat upp ordentligt. Fan vad man är korkad när man sover. Så nu på morgonen kissar han en gång till. Då inser jag att bjöjan är full. Oj vad han kissade mycket i natt. Man brukar ju aldrig behöva byta på natten utan när man byter den påmorgonen är det  bara en kiss i ungefär.

Idag blir det packning, packning och åter lite packning för vår del. Sedan ska vi åka till lägenheten och renovera lite till. Jag tror inte att vi kommer bli färdiga tills flyttlasset går. Känns som om det blir lite för stressigt. Tydligen blir det flytt på lördag och då ska vi hinna måla två lager färg på två väggar och gärna hinna måla golvlister också.

Jaja. Det blir nog bra ska vi se.

Nu håller jag på packa lite grejer för det är ju massor kvar tills vi kan flytta haha...

Renovering...

Postat av: Gina

Grattis Lynn, ta inte på er för mycket att göra med renovering och sånt bara, för det tar sån j*kla tid! Det blir visserligen fint efteråt men ojojoj vad det blir jobbigt med all renovering efter ett tag!

Puss, stolt över dig! /Syrran

 

Vi skippar Elliots rum och väntar med den renoveringen tills det är dags för honom att sova där. Det är faktiskt helt okej tapeter. Vardagsrummet kommer vi inte heller göra någonting med... Eller jo. Vi kommer måla golvlisterna vita. Det är nämligen så att en av listerna på golvet är redan vit. haha. Så det blir bara sovrummet och kökt.

 

Postat av: jennifer

Vad roligt för er att ni snart får börja renovera och så småningom pynta och få julstämning! Hoppas allt går jätte bra :)

Hälsningar Jennifer

 

Det är super kul med renoveringen. Jag har redan lyckats få upp två jusstakar hihi :)

 

 

Ja så var det ju det där med att berätta om vår dag.

Dagen började kl 08:30 av en veckarklocka som ringde. Jag väckte Anton och Elliot och gick upp. Anton fick klä på Elliot för vi skulle till Öppna förskolan.
Elliot och jag möter upp Linda, Thilia, Elin och Ella utanför mig  och beger oss. En gnälliot är inte tyst många sekunder under babysången och jag råkar göra så att Thilia ramlar och att Thea biter sig i läppen! Bra jobbat Lynn! (har skapligt dåligt samvete nu) Förlåt flickor!

Sen gick jag, Elliot, Linda och Thilia för att handla lite och sen begav vi oss hemmåt.

Ringer Anton som hade lyckats somna om när jag hade gått i morse så han hade inte fått något skolarbete gjort då jag väckte honom med mitt samtal.
Jag börjar laga mat och vi äter och straxt därpå åker vi till Mjölby. Vi hämtar upp lite grejer hos Antons föräldrar så jag kan börja renovera.

Kl 16 ungefär är jag i lägenheten med Elliot. Han ska vara i famnen varje sekund av varje minut annars var det tokskrik där. Straxt innan 17 påbörjar jag spacklingen i vårt sovrum. Fortsätter med att bygga en golvlampa så vi kan få ljus i alla rum. Sen står jag där och väntar på att spacklet ska torka och kommer på den jätte bra idén om att jag ska måla om i köket med. Har tjatat på Anton om det sen igår då vi var där och såg lägenheten tom. Fy vilken vidrig tapet det var!

Så jag ringer min käre sambo och frågar om lov och jag fick! Yaaaay! Fan! Nu märkte jag att jag gömde en ring i lägenheten! Ja. Jag börjar i alla fall spackla och sen tejpar jag så det ska gå bra att måla. Inser då att tapeten sitter inte bra och börjar pilla. Och så får jag pilla lite till, och lite till. Till slut har jag fått bort kanske 5 lager tapet för det sitter inte alls. Fram till 19 tiden står jag och river tapet med en hand då jag har en skruttunge i vänsterarmen.

Vid 19:30 tiden kommer mamma och pappa och hjälper till lite. De hade hämtat upp lite kartonger från Skägget och mamma började packa upp medan jag och pappa pillade tapet och matade Elliot.
Jag bestämmer mig för att gå till sovrummet och slipa bort spacklet och slipar bort ett ojämnt lager (som var där innan jag börjat spackla) under det var det två stora hål som var fyllda med silikon som förstörde allt spacklande. Då avr det bara att spackla om allting då. Fast denna gången fick pappa göra det.

Ja det blev lite renovering och lite före bilder är tagna. Tror ni dock att jag fick med mig kameran hem? Icke då!
Jag glömde dessutom min mobil i mamma och pappas bil på vägen hem. (Anton åkte hem innan oss så jag åkte med mamma och pappa). Men jag har ju världens bästa föräldrar som åkte och lämnade den till mig sen. Innan vi han hem bjöd de dessutom både mig och Anton på Mc Donalds :) Gottigt!

 

Imorgon har Anton salstenta. Lycka till älskling! Du är bäst! Och efter det ska vi åka och handla lite i matväg och drickväg (=massor med läsk) så vi har nått att äta på under renoveringsarbetet. För det ska vi ju fortsätta med under morgondagen. Hoppas vi kommer någon vart för jag vill bli klar med sovrummet snart. Annars kan vi ju inte flytta in.

För tydligen ska vi köra flyttlasset på lördag. (packa packa packa är vad jag kommer få göra imorgon när Anton skriver tenta)

Nu är det dags för sängen. Natti natti kram och ha det bäst!

Lynn!


Glömde kameran hemma men det får bli foton imorgon

Fick inlägg från Elin och Angelica som jag tänkte börja med att svara på. Resterande inlägg finns efter svaren i detta inlägg...


Elin

GRATTIS!!!!!!

Äntligen är ni lägenhetsägare, va härligt :-) skulle oxå vilja ha nån lägenhet som är ens egen.

Kram på er

Tack Elin! Det känns jätte bra! Ska bli så roligt att börja "renoveringen" nu.



Angelica

Vad kul för er =) Vi letar bostad för fullt nu uppe i stockholm. Hoppas vi hittar något snart för jag är inte så sugen på att flytta hem igen.

I Stockholm? Har ni fått jobb där eller varför är det Stockholm som lockar? Har ni hittat någonting som verkar intressant ännu då? Lycka till i Bostadssökandet.





Åh vad det känns bra att vi ska flytta!
Idag var vi ju på banken och fixade det sista med lägenhetsköpet.
Sedan skjutsade Monica oss till Mjölby (hon var i tornby med Elliot medan vi var på banken) och vi kollade till lägenheten.
Städfirman som de hade anlitat hade knäckt sönder spegeln i badrummsskåpet så vi ringde till mäklaren och pratade med dem. De skulle kontakta städfirman (som redan informerat om skadan) och vi ska få en ny spegel till skåpet misstänker jag.
Sedan kom Dagny (förra ägaren till lägenheten) och visade vart förråd och sådär låg. Hon är jätte snäll!
Vi fortsatte sedan hem till Monica och Sverre för att fika och så skulle Anton hjälpa Emmy med lite skolarbete.
Nu är Emmy klar! Duktiga hon! Och Anton sitter och pluggar för sin salstenta som han har på fredag.
Sen skjutsade Sverre oss till Linkan och vi åkte inte till K-Rauta utan till Coop. Vi köpte en färg till sovrummet så jag ska ge mig på att måla och spackla imorgon.
Sen fick vi skjuts hem och satte oss i soffan och bara tog det lugnt!

Imorgon ska jag till Öppna förskolan med Elin, Ella, Linda och Thilia och sen efter det ska Anton och jag åka till vår nya lägenhet så jag kan starta renoveringen medan Anton är hos sina föräldrar och pluggar! Fy fan så underbart!!!

Nu blir det snart nattinatti förr mig
Sov gott alla bloggtomtar där ute!


Idag blir vi lägenhetsägare!

Heter det så egentligen? Lägenhetsägare? För det låter ju nästan som om man äger hela det huset lägenheten är i och att man hyr ut massor?

Ja, så är det ju i alla fall inte. Vi köper en lägenhet i ett hus. En trea närmre bestämt på 69,5 kvm. Det känns väldigt litet måste jag säga nu när vi bor på 81 kvm. Men det blir vårt eget lilla mysiga ställe.

Huset är byggt 1954 men renoverat 2003, så det är ett nytt fint kök. Där emot vill jag kakla om där inne. Det blir dock ett senare projekt.

Tydligen så är inte flyttstädningen klar ännu, hon som bott där fram till nu får därför till imorgon på sig att bli klar. Ska dock försöka ta oss dit och ta lite kort på vår blivande bostad. Sen ikväll ska vi till K-rauta och köpa färg till vårt sovrum och eventuellt till Elliots rum. h vad jag längtar! Snart bor vi där och jag får julpynta, baka och pyssla! Åh vad jag längtar!

Så idag kl 14:00 drar vi oss till banken och fixar det sista. Under tiden får Monica ta en sväng med Elliot på Ikano. Efter det åker vi till Mjölby!


Idag mår jag inte bra!

Tack och lov att Anton inte har skola idag så han kan ta Elliot större delen av dagen.
Det skulle inte vara lätt utan dig! Nu ska jag antingen laga mat eller lägga mig på soffan... Har inte bestämmt mig än...
Blä för att vara sjuk!

Sjukt!

Anton är sjuk, Elliot kräks, Joy (katten) kräks, jag har kramper i magen och mår illa, Min syster och hennes son är på bättringsvägen, min svåger har maginfluensa, deras hund mår också dåligt och min pappa är sjuk i maginfluensa... Va fan. Ska alla vara sjuka eller?

Jag har läst massor i min tidning idag! Kul och sjukt mycket julkännslor nu!

Vad har ni gjort idag?

Korv och potatismos

Det fick Elliot äta till lunch nyss. Han tyckte det var godare igår (rester) för idag fick han vitlökssmör i, vilket inte var någon höjdare enligt honom.

Jag har under dagen gjort två stycken apelsiner med nejlikor i. Men det blir fler kan jag lova!

Jag vet någonting som vi önskar oss i julklapp i alla fall.

1. En skötbädd till Elliot
2. Pengar till en torktummlare
3. Skallror till Elliot i trä
4. Presentkort på en klippning (ej färgning eller dylikt)
5. Kläder är ju alltid välkommet (strl 74-80)


Nu kommer jag inte på mer för tillfället men jag uppdaterar om vi kommer på någonting mer!
Behåll kvitto så det ej blir dubletter

Kramar Lynn

Jaha...

Maginfluensan sprider sig. Anton är ju sjuk, Gina är sjuk, min pappa är sjuk, Elliot är krasslig, antagligen maginfluensa. Han har påsar under ögonen är ledsen och pruttar en massa. Jag är illamående och har lite ont i magen. *suck*

Jag var i alla fall på Willys idag och handlade lite. Det blev nyponsoppa, fruktsoppa, äpplen, apelsiner, Coca Cola, en "allt om vetenskap" till min sjukling och en "Amelia Jul" till mig. Det blev även fiskblock, fiskbullar och nudlar. Mat som är lätt att äta när man har maginfluensa.

Nu ligger Anton och sover och Elliot skrattar i sin babysitter. Hoppas att jag kan få i Anton lite mat när han vaknar.. Han har inte ätit något på nästan ett dygn. Jag blir lite orolig för honom. Så kunde han inte gå till skolan idag heller. Det var någon obligatorisk grej. Hoppas det inte gör någonting men det är klart att han inte kan gå till skolan med maginfluensa...

Jaja... Nu ska jag sätta mig och läsa min amelia :)

Ha det bäst och håll er borta från maginfluensan!

Baka!

På Tisdag ska Elliot och jag hem till Elin och Ella för att baka lussekatter :)
Det ska bli skoj!
Hoppas att Elliot är en snäll kille då :)



Packa packa och packa!

Ja. Det är vad jag har gjort idag!
Har packat 2 stora lådor och två små. Skulle kunna packa mycket mer men nu är det slut på kartonger. (Kanske finns på vinden men jag vågar inte gå upp i onödan)

Nu sitter jag och pratar med Elin på msn och dricker fläderglögg. Mums!
Elliot sover och Anton pratar med Martin i telefon samtidigt som han skriver en tenta som ska in imorgon. Tror att Anton fått maginfluensa och det har Gina med. Hoppas jag och Elliot slipper.

Jag tog lite försök till julkort idag med. Här kommer en bild!


Elliot har börjat ställa sig på knä i spjälsängen nu... Sötnullen!

Godmorgon!

Nu är vi pigga och glada. Vi har varit uppe i en timme nu och jag har försökt ta lite julkort på Elliot. Ska be Anton kolla på dem snart när han kommer och sätter sig. Det blev många fina bilder på min lillskit! Får hoppas att bi kan komma överens om någon bild :)

I natt vaknade Elliot runt halv 3 tiden och grät och skrek i över en halvtimme. Det fanns ingenting som hjälpte. Till slut lyckades vi nå fram till honom genom att klappa händerna och knäppa med fingrarna. Sen satt vi och sjöng lite och gosade. Det tog över en timme för honom att somna igen. Stackarn! Vi tror att han drömde en mardröm, för han började skrika redan i sömnen.

Usch vad det är hämskt när ens barn är så ledset!

4 dagar kvar tills vi äger vår lägenhet!

Åh vad jag längtar! På onsdag blir det banken, skriva papper och få nycklarna. Fy fan så härligt!! Längtar ihjäl mig! Då får jag måla i sovrummen och sedan börja inreda. Måste bara lyckas övertala Anton om att han ska ha datorn i V-rummet istället för i Elliots rum. Det blir nog lite knepigt... Men helt klart värt ett försök. För vem vill egentligen sitta själv på lördagskvällarna i vardagsrummet och kolla på TV? Inte jag i alla fall.

Snart får jag ju även plocka upp allt julpynt! Adventsljusstakar och ännu mera levande ljus. LÄNGTAR!

Imorgon flyttar Gina, Martin och Elian till sitt nu nyrenoverade hus. Vi får se om jag följer med och hjälper till eller om de klarar sig utan min hjälp.

Nu är det i alla fall dags för mig att gå till sängen och göre Elliot sällskap. Måste ju vara utsövd tills imorgon. Man vet ju aldrig när Elliot bestämmer sig för att vakna!

Fick även ett inlägg från en Ljungsbro bo förut och vill bara tacka för de snälla orden och kan inte hjälpa att bli nyfiken på vem denna hemliga ljungsbro bo är? Jaja.

Nattinatti alla blogggubbar och gummor. Nu ska det sovas i alla fall!

Sovmorgon!

Idag vaknade inte Elliot förän 10:20 så skönt med lite sovmorgon idag igen!
Tror ni att det blev något packande igår för min del? Nope! Ska försöka ta och pacla lite idag i alla fall. Anton sover och kommer nog göra det ett par timmar till. Han kom ju hem straxt innan 6 i morse.



Bella skrev ett inlägg
fy fan va folk e elaka. Er son är en av de sötaste bebisarna jag sett, ett riktigt charmtroll ju. hoppas ni slipper elaka kommentarer från dessa tragiska människorna i framtiden . kram

Tack för kommentaren. Men än en gång så tog inte jag illa vid mig av kommentaren. Tänker bara på de stackare som får höra sådant varje dag som till slut börjar tro på skiten! Förstår faktiskt inte hur människor kan göra så mot någon.

Vill sova!!!

Vad fan gör jag uppe såhär dags? Jo, Anton sitter i bilen på väg hem efter renoveringen i Martin och Ginas hus. Nu är de i alla fall klara med renoveringen.
Anton glömde sin nyckel hemma så jag måste kasta ner nycklarna när han kommer. *suck* Vill ju sova oc jag börjar bli pigg nu!
Elliot ligger och sover som en söt liten stock :)

Nu kom han puss och godnatt nu ska jag sova!

Lugn och ro!

Så skönt! Nu sover Elliot. Han har gjort det sedan ca 21:30 och nu har jag hunnit slänga massa skräp (saker som ej ska med till nya lyan. En hel soppsäck full. Okej då. Slängde i ett par påsar med matskräp och skit med. Men usch så mycket grejer man har som ligger och skräpar. Kommer säkerligen lyckas slänga en soppsäck till. Nu har jag diskat lite också.

Det är skönt att få plocka lite nu när Elliot sover för när han är vaken då är det inte lätt. Då ska man leka med honom och har inte många minuter för sig själv.

Vill ni veta vad vi mer har gjort idag?

Elliot har ätit pannkakor för första gången. Det tyckte han var jätte gott. Och jag har gjort två olika glögger. Super kul och mycket godare med det än sådan man köper färdig. Men då tror jag mycket sitter i alla aromer som släpps lös i lägenheten när man tillagar den. Jag gjorde i alla fall en vitvinsglögg och en starkvinsglögg (vit) med flädersmak. Gottigt!



Mina goda glöggar (heter det glöggar när det är flera?)


Såhär gott tyckte Elliot att det var med pannkakor!


Så busade vi i soffan mellan låtarna när vi kollade på idol.
Denna grabb satt nämnligen som klistrad varje gång de sjäng en låt!


Oj vad mycet inlägg jag skriver nu....

Måste bara berätta hur duktig Elliot är!
Han har ju inte lärt sig krypa ännu men under tiden jag skrev det förra inlägget så har Elliot förflyttat sig en halvmeter frammåt (sittandes på rumpan) Vet inte hur han har burit sig åt. Men nu sitter han brevid sin babysitter och skrattar åt den :)

Och nu har han fått tag i en kartong som han sitter och slåt på. Långa armar har han nämligen också!

Stackars människor!

Jag förstår inte varför vissa människor är så Elaka. Det är en person som gått in på min bilddagbok och skrivit massa elaka kommentarer på ett par bilder bilder. Alltså jag blir lite ledsen på hur folk beter sig. Jag tar inte illa vid mig av sådanna kommentarer men tänker på de människor som faktiskt tar åt sig. Det är så synd att vissa människor gör allt för att såra människor som de inte ens känner. Jag fick bara kommentarer som "äckligt, äckel och ful unge" vilket jag vet inte stämmer. Men tänk om personen skulle skriva någonting personligt påhopp till någon stackare som faktiskt tror att det personen i fråg skriver stämmer!

Detta får mig att tänka tillbaka på när jag var mobbad som liten. Att tänka på alla de som blir utsatta för mobbning nu. Att det till och med sker mobbning via nätet och mobiler. Åh stackars alla de som blir utsatta. Och stackars alla de som mobbar. Jag tror att de mår riktigt dåligt själva. Kanske mår de sämmre än de som blir mobbade. För jag tror inte att en person som mår bra skulle kunna vara dum mot någon medvetet.

Med detta inlägg vill jag bara få fram, stackars alla människor som inte mår bra! Skulle vilja ge er en stor värmande kram och jag önskar verkligen att era liv ska bli mycket mycket bättre snart!

Snö!

Nu är första snön här! Det har i alla fall lagt sig några flingor. Vi fångade det även på kort nu precis:)
Vi har varit på Ikano med Elin och Ella och köpt saker till blivande julklappar. Kul!

Det var skönt ute i vinterkylan på minus 2 grader. Elliot tog sig även en skön tupplur i vagnen men vaknade precis när vi skulle in.

Här kommer några av dagens bilder.


Joy tyckte väl att det var kallt såhär i Novemberkylan så hon lade sig med Elliots filt,


Elliot busar med mamma :)


Mammas charmör försöker krypa


Busungen


En ego bild på lilla mamman


Elliot i årets första snö!


Och så en närbild på världens finaste kille i nya mössan och åkpåsen från mormor!


Sömn och flytt...

Ja, nattningen igår gick inge vidare. Efter att vi försökte få honom att somna i över en timme gav vi upp. Vi satte oss och kollade på medium i soffan och åt glass.
Klockan 11 gick jag och Elliot och lade oss och somnade direkt. Skönt!

Elliot vaknade vid nio idag och vid 9.30 traskade han och jag upp och fixade lite frukost till mig och Anton. Elliot sover middag nu. (för tidigt enligt mig)

Idag får det bli lite packande för mig. Måste i alla fall fylla minst 2 kartonger. (de ända vi har nere just nu och jag vågar mig inte upp på vinden själv.)
Usch vad mycket vi har kvar att packa. Känns som om vi aldrig kommer bli klara. Det är ju bara 5 dagar kvar till vi får nycklarna.

Åh vad jag längtar till flytten! Det ska bli så kul. Vi börjar med att renovera antingen den 26e på kvällen eller tidig morgon den 27e. Så får vi se om vi sover i Mjölby redan då. Antagligen blir det så då det blir lättare att komma igång med renoveringen på morgonen då.

Den 28e har Anton salstenta vilket gör att antingen blir det ingen renovering eller så blir det jag som får fixa det den dagen. Men det mesta beror väl på Elliot.
Det ska bli så kul!! :)

Åh så skönt!

Vi var ju på banken och skulle skriva papper idag. Det gick bra. Hon hade strulat lite med siffrorna så hon trodde vår hyra skulle ligga på 5600 kronor ungefär fast det visade sig att hon räknade fel (tack gode gud) för vi ska bara ha en hyra på 4200kr. Lite skillnad måste jag säga.

Nu försöker Anton söva Elliot. Elliot bara skriker, ingentingduger. Både jag och Anton har provat allt. Nu ska jag nog försöka hjälpa till igen, men det gör nog ingen skillnad.

Banken

Nu ska vi till banken och skriva lite papper :)

Godmorgon såhär kring lunchtid!

Åh vad skönt! Elliot vaknade vid 7-8 någon gång och ammades, ville inte somna om så min underbara sambo gick upp med honom till vardagsrummet och kollade på tv. Jag fick somna om och vid 10 är Elliot hungrig så han får ammas. Sen somnar alla tre om i sängen. Kl 10:45 ringer mamma och väcker mig... *suck* Tror ni jag lyckades somna om? Efter sisådär 20 minuter gick jag upp ur sängen.

Fan vad skönt med en sovmorgon men tänk om jag hade fått sova någon timme till! Hade varit helt underbart!

Somnade tidigt!

Ikväll somnade Elliot tidigt än en gång. Skönt. Elliot lade Elliot kl 20:00 och vid 20:15 sov han som en stock. Så skönt! Han har vaknat en gång nu på kvällen så jag gick och lade mig i sängen brevid honom och han fick amma sig till sömns.

Nu ska Anton och jag lägga oss i soffan och kolla lite på film. Jag kommer nog somna i hans knä. Det är så mysigt!

Natti natti!

Krasslig

Denna dag har spenderats på detta vis:

Elliot vaknade kl 9:20 och vi ammade och gosade i sängen till ca kl 10.
Elliot och jag går upp, lagar korv med bröd.
Anton går upp och äter med oss.
Elliot somnar i min famn kl 12:15 och börjar tokskrika och viftar med händer och fötter när jag försöker lägga ner honom.
Han sover i min famn framför teven i 1½ timme.
Sen är det gos i soffan fram tills nu.

Snart kommer Anton hem från skolan (åkte precis när Elliot somnat) och då ska vi äta lite pasta...
Nu ska jag plocka upp min son ur flyttkartongen som för tillfället är absolut roligaste stället att vara på.

(Kanske ska tillägga att Elliot är sjuk men har ännu inte spytt mer än tre små små spyor. Men det känns som om det är på gång tyvärr)

Vi hörs väl frammåt kvällen om sonen tillåter!

Maginfluensa på G?

Idag var vi barnvakt till Elian i 6 timmar. Nu på kvällen ringde Gina och berättade att Elian fått maginfluensa och att antagligen är det på G för oss med. *suck*
Jag som valde att inte träffa några kompisar idag då en av tjejernas son har varit sjuk och mamman mått lite dåligt hon med. Var ju rädd att Elliot skulle bli sjuk nu när vi har renovering att fixa med.

Jag hoppas verkligen inte att Elliot blivit smittad men för säkerhets skull går nog han och jag till Apoteket imorgon och köper vätskeersättning för säkerhets skull..

Så det blir ingen fika med Elin, Ella, Linda och Thilia imorgon i alla fall. Jag som såg fram emot sällskap och vaniljbullar. Så blir det inte heller någon öppen förskola på två veckor. Denna torsdag kommer han att smitta (om han är sjuk men det behöver ju ej ha slagit ut då) och nästa torsdag är vi i full fart med renovering.

Så skulle jag ju träffa fler kompisar denna vecka. Åh vad surt! Hoppas Elliot håller sig frisk nu!

Natti natti nu ska jag krypa i kojs med min älskade son som ligger (på en handduk) i vår säng.

Sovdags!

Elliot somnade vid 19:15 idag och vaknade till några gånger fram till kl 21 ungefär.
Då ville han inte sova mer.
Vid 22:50 gick han och jag och lade oss efter att jag hade läst i ca en timme.
Det tog väl omkring 20 minuter innan han somnade medan vi låg där i sängen och myste och ammade.

Nu är det dock min tur att få sova snart.

Imorgon vid 9-10 tiden någon gång ska Martin och Elian komma och plocka upp mig och Elliot.
Vi ska nämligen åka till huset och vara barnvakt till grabben medan Martin renoverar och Gina är i skolan.
Anton ska åka till sin syster i Mjölby och hjälpa henne med något skolarbete. Hoppas att det kommer gå bra för henne!
Sen får gärna Anton också ta en sväng till Bankekind om han känner för det för Martin skullenog uppskatta lite hjälp med huset.
De är nästan klara nu. Har lite tapet i sovrummet och golvet där kvar. Efter det är det bara datorrummet kvar tror jag. Har inte varit där på ett par dagar nu och det händer ju så mycket.

Jag hoppas att morgondagen blir en bra dag!

Kram och godnatt nu ska i alla fall jag borsta tänderna och gå till sängen!

BLÄÄ!!!

Åh vad jag är på dåligt humör!

Anton råkade knäcka till min hand så den vek sig åt fel håll när han pratade i telefon. Det gör skit ont :(
Så har jag sovit så dåligt de sista nätterna. Känns ju som om man skulle vilja slå sönder en vägg eller nått... Fast det skulle jag ju inte lyckas med. Ikväll vill jag lägga mig redan kl 8 och sova hela natten utan avbrott, men det är ju helt omöjligt.

Elliot lär inte somna förän tidigast 21:00 och sen sitter jag uppe till kl 01 och sen vaknar han väl typ varannan timme resten av natten eller nått. Det är ungefär så kvällarna och nätterna sett ut de senaste månaderna.

Natten till Lördagen somnade han redan vid 20:30 ungefär, vaknade vid 22 och sov till 00:30 ungefär. Sen vaknade han typ en gång varje kvart hela natten. Plus att det tog minst 15 minuter innan jag lyckades somna om...

Nu är jag på bra humör igen. Och har inte så ont i handen längre.

Elliot ligger och myser i famnen och pratar lite nu :)

---

Vi åt korv med bröd nyss i alla fall! Gott! Så ikväll ska vi äta soppan från igår... Blir mumma.

Detta blir nog dagens sista inlägg (skriver såhär ofta för att komma in i bloggandet)

Kommentera gärna lite för det blir roligare att skriva då :)

Promenix

Nu ska vi ut på en långpromenad. Elliot sover så sött i min famn.
Sen ska vi handla lite med..
Kanske blir hemlagad pizza idag :)

Gubben i lådan...

Igår blev det tre lådor packade. Blev allt ifrån prydnader till lakan och gardiner! Idag råkade vi packa ner någonting lite mer värdefullt.

I denna lådan:


Vad kan den innehålla tro?


En liten pojke


Gubben i lådan!


Det var lite bilder från packningen det!

En toppen helg!

Elliot hade tråkigt så han fick leka med en penna som lyser :)


Det blev inte lika bra bild när man inte hade någon blixt men det var gulligt i alla fall!


Hemma hos mormor och morfar jagade Elian vovvov.


Men han lyckades aldrig fånga henne


Det är skoj att leka med "klossar"


Ett försök till ett familjefoto


Detta blev något bättre i alla fall haha


Killarna från Bankekind!


Mormor är rolig och kastar strumpor!


Snyggste killen i sin super snygga skjorta som han fick av mormor och morfar!


Sen stal vi två bilder från Gina, Martin och Elians blogg.




Julklappar!

Idag var Anton, jag, mamma, pappa och Elliot nere på stan. Först gick vi till pappas kontor där jag stal två pennor, stift och lite gem. Vi kollade på två bokhyllor och ett konferensbord som vi troligtvis kommer ha i nya lägenheten.  Sen gick vi till Store där vi köpte ljusgrej som var super cool så köpte vi en julklapp till Elliot med.

Elliot fick även åkpåsen av sin mormor och morfar i morse. Jag hade nämligen missat att ta med täcket han har i vagnen och så skulle vi ju ner på stan. Dessutom ska det ju bli minusgrader i veckan så det fick bli en för tidig julklapp.

Tack mamma och pappa för den fina åkpåsen Elliot fick av er!

Nu står de i köket och lagar spätta filé :) Gott!

Tillträde till nya lyan!


Idag ringde de från Era och berättade att vi får tillträde till vår bostadsrätt den 26 November istället för den 1 Deceber. Det känns helt toppen och jag längrar massor efter att få tapetsera, måla om och inreda lägenheten.

Får jag bestämma så kommer Elliots rum vara grönt med en babyblå fondvägg och lite möbler som går i samma blåa färg som fondväggen. Jag ska måla en adventsljusstake och en bokhylla i samma blåa färg.
Jag tror det kommer bli super bra!

Vårt sovrum kommer vi antagligen måla i en brun/latte någonting färg eller så slänger vi upp en tapet. Vi kommer nog bara behöva bry oss om en vägg där det är plugghål nu.

Vardagsrummet har en spricka i en vägg efter en dörr som varit där. Tror det är en gips platta som flyttat sig så det ska vi spackla och tapetsera över. Hoppas det blir bra!

Åh vad jag längtar!

Så har jag sånna julkänslor med! Längtar massor efter att få börja pynta och baka och ha mig! Det ska bli super skoj! Jag hoppas att vi är redo att flytta in redan till 2 advent men det är sånt som märks!


----


Är hemma hos mamma och pappa. Elliot sover och Anton är på väg hit. Det blir att vi sover här i natt.

Imorgon ska vi äta spättafilé här och så ska Anton ut (igen) på kvällen. Fast denna gången  är det med gamla klasskompisar från gymnasiet! Han måste ju få gå ut och roa sig ibland också! :)


Vi ska även förbi pappas kontor och kolla på lite möbler som de ej ska behålla. Bland annat en bokhylla och så ett konferensbord. Får se vad vi tycker om grejjerna :) Efter det någon gång ska jag och Elliot gå på en promenad med Timmy. Min gamla klasskompis från högstadiet och gymnasiet. Han muckade idag! Grattis Timmy!


Nej nu ska jag ta och sätta mig i soffan med min mamma, pappa och son. För han vaknade nyss. ur för mig att han har en sån underbar mormor som plockade upp honom så att jag fick skriva klart här!


Åh vad jag älskar min familj! Ni är helt underbara! 


Nappträning

Napparna vi köpte var ingen succé.
Det är ju inte alls gott med en napp i munnen om man kan ha en tumme.
Den fick dock vara i munnen en minut ungefär efter amningen nyss.
Min "duktiga" kille!

Snart blir det fiskgrattäng.


Ursäkta! Var tvungen att springa in i köket, ta ut firregrattängen och sedan äta den. Det var mums!!!

Nu ska jag betala en räkning och sen kommer min pappa och hämtar upp mig och Elliot.
Vi ska vara där ikväll och kanske sova över.
Anton ska fira en klasskompis som fyller år så det blir Norrköping för hans del.

Vi ska i alla fall kolla på Idol och mysa med kusin Elian som också är hos mormor och morfar.

Ha en toppenkväll kramar!

Ändring i önskelistan.

Mormor ringde och berättade att hon köpt åkpåsen ville ha till Elliot idag! Så nu är jag super glad! Tack Mamma för att du är så bäst!

Snart är det jul

... och jag har sådanna julkännslor. Längtar massor.

Vill springa runt och köpa julklappar och julpynt hela tiden men det gäller ju att spara på pengarna då det blir dubbel hyra i december. Jag vet i alla fall lite av vad vi önskar oss i julklapp. Elliot behöver ju en åkpåse och vi vill ha en som man kan ta bort översidan på, så det bara är ett underlag när man är i butiker och sådär. Har endast hittat två stycken och de är av samma märke. Den ena är svart i sammet och den andra turkos/grön. De är vind -och regntäta och kostar ca 1000kr.



Denna fina vill vi ha! Eller den svarta i samma märke.

Så vill jag till frissan också. Har inte varit där sen mitten av graviditeten och mina toppar kan behöva trimmas lite. Men ingen färgning eller nått som behöver underhållas för det har jag varken tid eller pengar till.




Nej nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Elliot har gråtit nu ett bra tag för att han inte kunnat andas genom näsan. Han har väl samma problem som jag för jag kan inte andas genom munnen. Han sov men gallskrek. Nej ju skriker han igen måste gå. Godnatt

Sådär!

Anton och jag och Elliot gick till Tornby och köpte ett WoW spel till honom. Nu är jag trött efter en snabb promenad dit och tillbaka. Vi han även kika in på Lekia och kollade på åkpåse till Elliot. Vi har ju inte köpt det ännu och de är ju så fasligt dyra! Ska kolla runt lite till annars kanske vi kan önska oss det i julklapp. Enda problemet är ju att jag är ganska så kräsen och vet vad jag vill ha. Eller kanske rättare sagt, vet vad jag inte vill ha.

Nu sitter Elliot här brevid och leker med en penna som bär texten: "Den här pennan har blivit stulen från Kent Öhmans Ingenjörsbyrå" hihi

Lagar mat..

Jag kokar potatis och värmer brysselkål i micron. Så ska vi äta Stek som Monica skickade med Anton igår. Dock räcker inte såsen till båda två så jag fick göra en egen sås. Tror att Anton gillar den för han stod nyss med sked över kastrullen och slevade i sig. Dessutom föreslog han att jag skulle göra en "sås-soppa" någon dag.

Nu är Anton helt överlycklig. World of Workraft har fått en ny expansion idag så han sitter och fixar med det nu. Tror nästan att jag kommer få äta själv haha...

Imorgon kommer Linda, Thilia, Elin och Ella hit. Då blir det lite fika. Får se om jag orkar baka någonting idag...

Hemmkommna från Öppna förskolan.

Ja nu har Elliot och jag kommit hem från Öppna förskolan.

Vi satt som vanligt och sjöng och barnen fick leka lite. Elliot åt ett helt rån med smör på. Det tyckte han var gott. Jag åt två bullar :)

Efter det så gick jag, Linda, Sandra och barnen till Willys och handlade lite. Jag tror det får bli firregrattäng ikväll för oss. Vi sa hejdå till Sandra och Thea och vandrade hemmåt och lämnade upp matvarorna varpå vi sedan gick en sväng till Tornby. Jag köpte två (NUK) nappar till Elliot som praktiskt taget vägrar napp. Har hört att de ska vara de bästa napparna. Sen köpte Elliot och jag en julklapp till Anton.


 
Elliots Söta nya nappar

Nu ska jag värma lite mat till Elliot. Blir nog Spätta. Det är hans favoriträtt.

Så söt min son är!

Hahaha

Vet ni vad han gjorde när vi bytte blöjan precis? haha

Han kissade sig själv i ögat! Stackars liten... :( :) Eh det sågväldigt roligt ut i alla fall!

Åh äntligen!

Igår startade jag ju denna blogg med ett första inlägg, men jag kunde inte gå in på bloggen för det stod att sidan var förbjuden.

Nu var det första jag gjorde efter att ha gtt upp att kolla om det fungerade, och det gorde det! Yaay!!


Elliot ligger i sängen och pratar lite... Blir snart ett blöjbyte och så ska det bära av till Öppna förskolan!
Detta gör vi varje torsdag och det är alltid lika trevligt!

Ja nu måste jag ju återgå till sonen och göra lite frukost också!

Ha det bra!

Ny blogg, nya försök!

Nu har jag startat en ny blogg och förhoppningsvis kommer jag börja skriva i denna på allvar denna gång. Jag har haft bloggar tidigare men glömmer dem efter bara några dagar!







Elliot börjar bli så stor!





Han är dryga 6 månader och är 70 cm lång och väger 8965 g. Jag tycker han växer upp så fort.

Han springer runt i sin gåstol, försöker ta sig fram när han ligger på mage (blir dock otålig snabbt då han ej kommer framåt) han har "lärt" sig att gestikulera till Imse Vimse Spindel (men gör det bara när kusin Elian är med) Han klappar händerna, eller han håller i våra händer när han klappar.

Han sitter nu helt själv utan stöd också. Han började sitta vid 5 månaders ålder, då väldigt ostadigt men lyckades ett par minuter. Man vågade dock inte sitta mer än en dm ifrån honom. Nu sitter han på golvet medan jag tvättar och jag kan lämna honom själv i rummet på golvet utan problem. Det är så skönt!


Just nu kom han och Anton ut från badrummet efter ett blöjbyte och vi ska lägga oss i sängen med vår (för pigga) son och mysa tills han somnar.

Godnatt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0