Sliten!

Känner mig helt superduper seg!
Jobbade mellan 13-00 igår så det blev ju några timmar med ganska mycket stress ett tag. Från inget bokat till fullbokat. på bara någon timme, sen kom alla på samma gång.
Men det gick bra och jag fick dricks! =)

Jag skulle vilja hitta på någonting idag men jag måste skriva klart protokollet till dagis (föräldraråd) och så vill jag städa lite. Hade tänkt mig en tripp in till Linkan men tyvärr blir det nog inte så idag... Om jag inte ska tvinga med Anton på bio ikväll... *hum*

Elliot har fyllt två!

Den 20/4 blev Elliot ett år äldre!
Tänk att han redan är två år!
De sista månaderna har det hänt mycket i hans tal. Han säger nya ord varje dag och han härmar mycket. Han kan alla kroppsdelarna och kan säga alla namn i närmsta släkten.
Mormor, morfar, farmor, farfar, Emmy, Julle, Gina, Martin, Elian...
På dagis har han en bästis som heter Sixten som är lika gammal som Elliot, tror det skiljer en månad.
De dagar han inte vill till dagis så brukar jag fråga om han inte vill träffa Sixten och då vill han dit direkt!

Han fick massa fina födelsedagspresenter. Det som används flitigast är hans klocka (en orange riktig klocka från farmor och farfar) den får man inte ens ta av när han ska sova. Hans docka som han fick är också populär. Det är så vi har märkt att han kan kroppen. Han pekar på rumpan och säger "tjärten" pekar på snoppen och säger det, osv.

Han har ju fått massor mer och allt leker han med så det är jätteroligt och uppskattat.

Han fick även en trehjuling av gammelmorfar. Så fort han ser den ska han sätta sig och åka cykel =) Min finfina pojke! Gud vad jag älskar honom!

Nu sitter han i sitt rum och underhåller sig själv... Han springer runt med ett par skinskor som farmor och farfar köpte i Spanien till honom, de är lite stora fortfarande men växer nog i det snart!

Nu ska jag packa iordning en liten väska till Elliot med blöjor som han kan ha när han ska på stan med mormor och morfar medan Anton och jag jobbar. Blir bara två timmar och jag tror de kommer förbi mig på jobbet och äter!

Grattis svärmor!

Vill bara skriva en gratulation till min underbara svärmor på hennes dag!


RSS 2.0