Tack för era gratulationer...

Men nu vill jag faktiskt ha ännu fler!
Jag tog nämligen mitt körkort idag!!!

Kl. 11:30 började uppkörningen, den var klar runt 12:30 och det ända han hade att påpeka var att jag inte var så snäll emot bilen alla gånger men att alla andra moment var bra. Jag körde lite motorväg (Det är andra gången någonsin som jag körde motorväg) lite landsväg och stadstrafik.

Så fort jag var klar så ringde jag mamma och berättade, sen ringde jag Gina och sen gick jag hem till min svärfar där Anton och Elliot skulle vänta på mig. Öppnar dörren och berättar för min svärfar men Anton var inte där för då hade han åkt för att hämta upp mig med bilen. Så Sverre ringer till Anton och berättar (det var ju för att jag ville se hans reaktion som jag inte ringde honom direkt, men så kan det gå...

Sen skjutsade Sverre mig till jobbet (kännde inte för att köra bilen för jag var lite skakig fortfarande) Efter nästan en timme kom Sverre, Anton och Elliot och åt på jobbet. Sen säger Mui (chefen) att jag får gå hem när de skulle åka. Så det blev bara en dryg timme på jobbet idag och jag behövde knappt jobba, åt lite och pratade med Mui mest haha.

Sen fick jag köra Santafén hem. Väl hemma ringer vi till Gina (sitter i bilen fortfarande) och kommer överens om att Sverre och jag åker till Bankekind och hämtar mamma och pappas bil som Gina och Martin lånar nu när de är på semester. Så vi släpper Anton som skulle till jobbet och jag kör till Bankekind med Sverre i passagerarsätet och Elliot där bak. Tog den lilla vägen för jag känner att jag är inte riktigt redo för motorvägen ännu...

Elliot fick lite mat i Bankekind och Sverre och jag fick kaffe och rabarberkaka som Gina bakat. Jätte gott!!
Sen åkte Elliot och Sverre hem i Santafén och jag tog Saaben. Jag åkte förbi mamma och pappas lägenhet och hämtade upp min puk-kod till mobilen som hade blivit skickad hem till dem, sen åkte jag vidare till Mjölby och handlade lite. Sen hämtade jag Elliot hos farmor och farfar och vi gick hem.

Imorgon blir det champanj där för att fira. Anton jobbade sent ikväll så vi tyckte det var bättre att vänta tills imorgon.


Och måste även säga att jag förstår det där med att många blir övermodiga när de fått körkort. Jag har ju varit lite nervig och tyckt det varit lite jobbigt. Nu tycker jag att jag plötsligt blivit en mycket bättre förare än jag var igår, och vågar lite mer. Kör dock alltid säkert! Jag är långt ifrån övermodig men jag behövde det lilla extra modet som jag fick för att faktiskr våga köra.
Sen är det ju skillnad på automat och manuellväxlad bil. Både Santafén och saaben är automater så det är nog därför det känns bättre med...

Jag känner mig duktig! :)

Säg grattis!!

Denna veckan har nämligen spenderats med pluggande. I torsdags skrev jag teoriprovet och klarade det. Kanske inte de bästa poängen men i alla fall. Max poäng var 65p godkänt var 52p och jag fick 55p!  Men jag trodde aldrig att jag skulle klara det. Ni vet ju att jag har lite problem med läsningen så jag var klar med alla frågor när det var 8 minuter kvar (=stressigt)

Min snälla chef gav mig dagen ledigt för att skriva och sen åkte vi hem till Antons föräldrar som inte var hemma och utnytjade deras tomt och lät Elliot bada i sin pool. Jag rensade lite ogräs också och levde villalivet. Vill bo i hus!!! 

När jag skulle skriva provet stängde jag av min mobil och när jag skulle sätta igång den när provet var klart hade jag total hjärnsläpp och glömde min kod. Slutade med att jag slog fel lösen tre gånger och jag måste trycka in min puk kod som jag inte har, så nu får jag vänta till början av nästa vecka innan jag får hem den så jag kan använda min telefon. (känner mig handikappad).

Jag tror att Elliot och jag ska till simhallen idag i alla fall. Blir att sola och bada och busa lite. Om jag hittar våra badkläder vill säga...

Åh vad jag är dålig på att uppdatera!

Elliot håller på få en halv miljon tänder tror jag... Jag får inte titta i munnen på honom men jag har i alla fall sett 5 tänder och de har väl hållt på i tre veckor nu tror jag. Han har så ont och är jätte kinkig.

Elliot har knappt varit på sommardagiset alls. Tre gånger på fyra veckor men jag tyckte inte det kändes bra att lämna honom där. Det är tur att jag har en så snäll chef som låtit mig sluta tidigere för den sakens skull...

Förra helgen var vi hos Gina, Martin och Elian. Det är så roligt att grabbarna leker så bra (både de stora och små) Elliot har börjat leka massor och hittarpå egna lekar och fantasin flödar.

Han pratar massor nu med, men det kommer mer om det i ett annat inlägg...

RSS 2.0