Länge sedan jag skrev...

Men det är inte för att jag inte velat utan för att först krånglade min dator i ett par dagar så att jag inte kunde starta den, nu fungerar inte internet :(

Vi har i alla fall börjat skola in Elliot på dagis och han stortrivs!
I måndags var det bara inskolningssamtal och lite lite lek, tisdagen var Anton med på dagis men lämnades aldrig. Igår var jag med och lämnade 30 minuter ungefär och idag var det Anton som tog inskolningen och lämnade Elliot direkt när vi de kom till dagis, sen kom Anton tillbaka innan lunch och var med när de åt. Imorgon ska jag lämna på dagis och så hämtar mormor och morfar sitt barnbarn vid 14. Det är skönt att det fungerar så bra.

Förhoppningsvis är Elliot inskolad på måndag.

Man märker dock på honom att det är lite annorlunda för han är väldigt på när vi är hemma och ska vara i famnen så mycket det bara går. Han har sovit ganska dåligt med men ikväll somnade han redan klockan 19:45.

Anton slutar jobbet om en timme, saknar honom för vi har inte setts på hela dagen :(

Nej nu ska jag fortsätta kolla på sommar med Ernst ;) bye

Jobb och dagisstrul...

I torsdags när jag kom hem från jobbet berättade Anton att han fått ett ändrat schema på jobbet.
Han blev flyttad från Boken till Bokens hemtjänst och har fått massor med nya tider. Han skulle dock inte få det nya schemat förän igår. Så som det såg ut tidigare skulle jag sluta arbeta kl 14 varje dag och Anton börja jobba kl 16. Det betydde att det inte skulle bli något dagis för Elliots skull. Istället har Anton ett rörligt schema med tider allt ifrån 7 på morgonen till 21 på kvällen, olika för varje dag. Krångel!

Klockan blev lite sen för att jag kunde ringa dagiset som Elliot skulle skolas in i i Augusti så jag ringde i morse istället.
Jag berättade hur läget såg ut och Tess som jag pratade med skulle prata med rektor och annan personal. Efter en timme ringde hon upp medans jag var på jobbet och berättade att vi ska börja inskolningen på dagis på måndag! Då kommer Emma vara den som har hand om inskolningen. Det känns riktigt bra att allt fixar sig. Visst är det tråkigt att dagis stänger 4 veckor i sommar och att Elliot får vara på ett annat dagis då men det kommer han klara. Det sa Tess också för hon mindes ju hur frammåt han var när de träffades.

Nu kom Elliot hit och tuttar i min famn, han sover så dåligt... Kan inte skriva mer... Kram

Ja må ja leva...

Grattis till mig på 21årsdagen!

Jag fick 6 st örhängen av min fina son, 4 stycken av min man och han gav mig även en karaff och fyra skålar från serien Anytime. :) Jag är världens lyckligaste!

Tack min fina familj, jag älskar er mest av allt på jorden!

Igår fick jag även en cykelkorg av svärmor och svärfar (plus att jag fick bord och stolar till balkongen i förrgår av dem).

Nu ska jag göra mig redo för kalas hemma hos mamma och pappa, då kommer resten av släkten.
Bye bye!

Fasen vad smidigt...

Vid 14:30 gick jag ner till tvättstugan och kollade om det fanns någon ledig tvättid. Den som började kl 12 var upptagen men det var ingen som tvättade. Läste lite om hur det fungerar med tvättstugan och då kom det fram att om man inte hämtat nykeln till tvättstugan efter man haft tvättid i en timme får någon annan ta över tiden. Jag insåg också att tvättiden efter var ledig så jag tog den med. Har fram tills kl 22 på mig att tvätta men nu är sista maskinerna igång och jag ska straxt ner och tömma dem. Har tre maskiner till som skulle behöva tvättas (grön/röd/gul) men det tar jag i lägenheten istället.

Riktigt skönt är det i alla fall att kunna bli av med "all" tvätt... 7 maskiner har det blivit tror jag, eller 9, vet ej... Bye nu ska jag fortsätta med tvätten. :)

Firat födelsedag...

Idag ringde Monica och Sverre till Anton och sa "vi är utanför, bjuder ni på kaffe?" och självklart fick de komma in. När jag öppnar dörren börjar de sjunga för mig och har med sig två stolar och ett bord att ha på balkongen som de varit och köpt idag :) Vilken överaskning :) Tack världens bästa svärföräldrar! Det blev jätte fint på balkongen :) Nu är det bara lite växter som saknas ;)

Jag vill börja träna...

Vet dock inte riktigt vad... Börjar bli lite sugen på att börja simma och köra vatten gymnastik. Har ju problem med mina leder så tror att den typen av träning skulle vara bäst för mig. Då skulle jag kanske kunna träna efter jobbet då simhallen ligger på vägen hem.
Någon som vill träna med mig?
Vill ju inte träna ensam...

Idag jobbade jag över. Anton, Monica och Sverre kom förbi och skulle äta kl 13:30 och jag skulle sluta kl 14:00. Jag slutade kl 15:30 istället så Anton fick snällt sitta och underhålla Elliot medan jag jobbade. Hade nämligen inte cykeln till jobbet idag. Men jag bjöd i alla fall på lite fika. Anton drack väl 3 koppar kaffe tror jag och fick en morotskaka. Jag blev också lite sugen så jag tog en jag med. Elliot fick äta lite pommes och det tyckte han var riktigt gott...


Hemkommen från jobbet

Och i dörren möttes jag av Joy. Men ingen Elliot eller Anton. :(
Anton har varit hos tandläkaren och nu träffar han sin mamma på stan och ska äta lite och Elliot är hemma hos sin mormor och myser :) Det känns väldigt tomt när man kommer hem och inte har en gnällandes grabb som springer fram och drar i benen tills man hunnit få av sig kläderna och lyckats bära upp honom. Vill ju pussas och mysa nu.

Jag är dessutom helt slut i kroppen idag igen. Det är det där jävla cyklandet som tar knäcken på mig. Jag får svårt att andas och blir tung i hela kroppen. Blir också ofta svimfärdig. Usch vad det inte är kul att cykla.

Jag hade det i alla fall bra på jobbet idag. Fick jobba över idag igen då jag tyckte att chefen behövde lite egentid så att hon kunde shoppa lite vilket var uppskattat. Fast hon kom tillbaka redan klockan 15 och jag slutade 15:30 ungefär...

Nu vill jag egentligen bara lägga mig och sova men tänker faktiskt försöka städa lite. Måste sätta igång åtminståne en tvättmaskin och förhoppningsvis står disken redan diskad, har inte hunnit kolla det.

Ikväll ska vi över till Antons föräldrar och grilla lite. Fick med mig lite ananassalsa från jobbet som jag tänkte bjuda dem på.

Jag har en himla massa bilder att dela med mig av men min dator är inte så sugen på att jag lägger in bilder (krångel) så det får nog vänta ett tag till...  Bye!!

Nu var det länge sen jag skrev...

Elliot går nu hela tiden, enda gången han kryper är när han ser någonting han vill till som ligger nära på golvet, eller när han trotsar. Det hör till vardagen nu med trots men jag tycker ändå det går skapligt bra. Han har väl kommit in i en fas där han bara vill sova i famnen och mellan mig och Anton i sängen. Tror det är delvis för att jag jobbar och dels för att han lärt sig gå.

Idag tänkte vi gå till lekparken vid 16 tiden men kunde inte hitta några av Elliots skor så vi gick till skoaffären istället och köpte ett par "foppatofflor" för 100:-. Tyckte det var billigt och bra. De hade i vuxenstorlekar med för 125 :- men fanns inte i min storlek :( Någon som vet vart man kan hitta foppa till en billig peng?

Nej nu ska jag spela mitt sims3 som jag fick av Anton härom dagen (tidig födelsedagspresent) Det är super kul :)

RSS 2.0