Hemma igen...

Har inte så himla mycket att skriva nu känner jag. Hade i alla fall ännu en mysig dag med mamma, men hon förstår inte hur jag orkar med Elliot. Han är så vild säger hon, haha.

Vi åt kasslergrattäng med ris och ananas, mumsigt värre! Nu sitter jag dock och funderar över vad jag ska laga för någonting till mig och Anton ikväll. Elliot fick en burkmat med kycklingpasta vilket han tyckte var jätte gott och åt med stor aptit. Vi brukar nästan aldrig ge burkar längre men ibland är det skönt att inte behöva ställa sig och strässa i köket.
Jag tror att Anton och jag får äta varma mackor eller någon pasta av något slag.

Nu ska jag i alla fall sätta mig framför TVn igen och innan det kolla om Anton somnat brevid Elliot eller om han fortfarande nattar... Ha det bäst allesammans!

Vi ska träffa mamma idag också!

Anton har studiebesök på us idag så jag tänkte att Elliot och jag åker med in till Linkan och hälsar på mamma. Pappa är ju tyvärr på jobbet.

Jag tror att jag slänger ner några bullar med så vi kan fika lite! Sen kanske vi kan gå ner en sväng till trädgårdsföreningen. Elliot älskar ju att vara ute och leka i lekparken och roligast av allt är ju att åka alla läskiga rutchbanor. Han är modig den lille skiten. Slänger sig rakt ut medans jag blir livrädd. På dagis går han till de stora barnen och åker tillsammans med dem på den stora banan. Förstår inte hur han vågar klättra upp för den branta stegen, men han har i alla fall aldrig ramlat.

Nu ska jag göra mig klar för Linko Pinko men skriver nog någon rad ikväll.. Kram

Idag!

Idag var mamma, jag och Elliot på Ikano!
Elliot sov när vi kom dit så vi kikade i lite butiker, sen när han vaknade gick vi in på Ikea och åt. Där köpte jag en lampa till Elliots rum, peka ut lite önskningar till julklapp och köpte väl lite väl mycket grejer :)

Efter ett par timmar avslutas shoppingen med skopunkten där mamma köpte ett par skor åt mig och ett par till Elliot! Nu kan vi fortsätta med våra skogspromenader (det är ju för blött för att gå där med vanliga skor :P)

Nu har Anton precis sövt Elliot, det tog över en timme, men vi har i princip kommit fram till att Anton ska ta de flesta kvällarna med nattning medans jag får gå upp med Elliot på morgonen så Anton får lite sovmorgon. Elliot har nämligen en tendens att somna på mindre än 15 minuter med Anton medans det tar minst 45 för honom att somna med mig... Så det känns bättre så...

Nu ska jag kolla på DHW.. Bye!

Just det, får inte glömma att skriva, jag körde nästan på två rådjur idag. När jag kommit in i Mjölby vid "Tanka" om ni vet vart det ligger? Så sprang det över två rådjur och in på en tomt. Tur att man har bra reaktionsförmåga annars hade det inte slutat så bra...

Nej nu är det verkligen dags att skärpa sig!

Det är mycket tjat från vänner och familj om att jag måste börja blogga igen. Jag saknar det massor men har på något sätt inte tyckt att tiden räckt till... Men vad tar det? 5 minuter att skriva ett inlägg! Det är klart jag har tid för det!!

Det har i alla fall hänt mycket de sista månaderna. Jag jobbar inte längre på Golfrestaurangen utan har fått jobb på Zebban, en restaurang i Mjölby.

Elliot har blivit 1½ år och springer och busar hela dagarna! Det är inte en lugn stund. Jag har dock turen att bara jobba helg så jag har hela dagarna med min son. Han får vara på dagis 3 timmar om dagen också men det är bara för att han älskar dagis! Han har så mycket kompisar där och lyser upp så fort vi kommer dit! Han springer in och börjar pussas och kramas med barnen!

Jag har ju egentligen hur mycket som helst att skriva men kommer inte på någonting nu... Men jag lovar er att nu ska jag ta tag i bloggandet! Kramar!

RSS 2.0