:)

Tack för alla kommentarer angående min smärta ;)

Jag har börjat träna nu i alla fall. Var där första gången (för att träna) igår. Då gick vi igenom olika övningar och hur maskinerna fungerar och gjorde ett träningsschema till mig. Efter vi gått igenom det tränade jag ett "varv" till (Ska göra alla moment tre gånger) och sen åkte jag till jobbet.

Nu ska jag träna varje tisdag och fredag så idag var jag där innan jobbet och tränade. Var där i ca en timme tror jag. Jätte skönt att röra på sig men jobbigt med. Det kändes inte så tungt när jag var där men nu har jag destå ondare i kroppen. Men det är ju som Stefan säger; Att ha ont fram tills kl 18 på kvällen när man tränat kan det vara värt om det blir bättre senare. Och jag håller med honom. Om denna träning visar sig fungera så spelar det väl ingen roll om jag har ont nu i början, jag har ju ont i varje fall så om det här ger en möjlighet till att bli bra i kroppen är det ju värt att försöka...

Måste även säga GRATTIS SVERRFAR!!! Han fyller år idag :)

Idag!

Var ju hos sjukgymnasten idag!
Det kändes bra, men även lite jobbigt.
Fick veta att jag hade symptom på någon muskel och ledsjukdom som inte går att bota men att han inte ville deognatisera mig med det då han inte var helt säker. Dessutom hade jag många problem utöver det som han inte kunde säga vad det var.

Vi kom fram till att jag ska träna där två gånger i veckan.
Ingen tung träning för det kommer inte mina leder och muskler klara av, utan mer uthållighet och att jag tröttar ut mig. Det släpper tydligen ut massa endorfiner som ger smärtlindring. Han hoppas att det kommer hjälpa, men han säger att det är ganska liten chans. Antagligen kommer jag få leva med smärtan resten av livet, men det vill jag inte så jag ska fan göra allt jag kan för att träna bort smärtan!

Jag har även så pass överrörliga leder att det kunde han säga utan att ens ha rört vid mig. Det syntes tydligen. När han väl undersökte mig sa han att jag var nog den mest överrörliga tjej han någonsin träffat.. :( Känns inte så bra...

Nej nu orkar jag inte skriva mer... Ska leta reda på träningskläder också så jag har någonting att ha på mig när jag tränar sen... Bye bye och sov så gott!

Sjukgymnast!

Nu ska jag till sjukgymnasten. Ska vara där 8:30 så jag tänkte dra mig hemmifrån vid 8:10 (så om ett par minuter), Tar cykeln så jag kommer ha gått om tid på mig... Skönt då jag inte är helt hundra på vart det ligger... Det är ju förska gången som jag ska dit, men det går nog bra... Är lite nervig då jag inte har en aning om vad de ska göra och om jag kommer få ont... Böjs mina leder lite lite lite fel så kan jag ha ont i veckor... Men jag hoppas att han vet vad han gör, har bara hört bra saker om Stefan som han heter...

Nu ska jag dra mig. Puss och kram!

Jag mår inte så bra...

I över en vecka nu har jag haft jätte ont i mina leder. Igår hade jag migrän i princip hela dagen och ont i halsen. Idag har jag ont i halsen med bara lite huvudvärk. Är så trött, somnade kl 10 igårkväll och sov till halv sju ungefär (Anton började jobba kl 7:15 och Elliot blev pigg när väckarklockan ringde.

Men jag ska inte klaga mer nu, kände bara att jag måste få gnälla av mig lite.

Fick en inbjudan till kräftskiva hos Veronica och hennes familj igår med. Så roligt! Måste kolla så att inte Anton jobbar då men jag hoppas verkligen att vi kan gå! Tack Veronica!

Nu ska jag lägga mig och vila en stund, Elliot sover så man måste ju passa på... Kram kram!

Jag har lagt upp lite bilder...

Lägger upp det mesta på bilddagboken så kika gärn in där och kommentera.

Här bjuder jag på en fin bild på min grabb i alla fall!


Idag ska mamma och jag gå på Ikano!

När jag slutar jobba idag så ska jag ta tåget till Linköping! Där ska jag träffa mamma och vi ska till Tornby. Jag ska handla lite på rusta och Ikea, sen blir det nog att kolla rean lite med. Ska köpa en mjukisdress till mig, två kuddar, bårder till Elliots rum, tror jag, och så har jag nog glömt nått med... Ska i alla fall köpa en strykbräda till chefen. Hon bad mig köpa det om jag åker dit, vi behöver en på restaurangen.

Jag känner mig lite sliten idag. Det har varit två jobbiga veckor.
Elliot skolades in på dagis och det känns ovant.
Värmen tar på krafterna, speciellt då förra veckan var super stressig på jobbet. Denna vecka är lugnare men varmare och man snurrar till allt.
Sist men inte minst så hade jag bara en dags helg denna helg som varit. Jobbade på lördagen med. Tror det kan vara det som gör att jag känner mig mest sliten. Jag behöver min ledighet ;)

Fick min lön i tisdags och var helt säker på att det var fredag.

---

Nu sitter Elliot i Antons datorstol och kollar på moraträsk , pippi och annat kul från Youtube. Så sitter han och målar lite med. Sötungen.

Hemma!

Nu är vi hemma från dagis och jobb.
Elliot hade jätteroligt på dagis idag och han var så duktig!
Han åt en hel portion med fisk, potatis och ärtor.

De bad även Anton att vi ska ta med up&go blöjor till dagis.
Vi fick ju köpa vanliga speciellt till dagis då de sagt att det är smidigare så att man inte måste ta av alla kläder och sådär. Men idag sa de att det är för svårt att byta blöja på Elliot så att vi ska ta med up&go. De måste nämligen vara två personer när de byter blöja på Elliot. Och jag håller med dem. Det är i princip omöjligt att byta vanlig blöja på honom.

Vilken värme vi har då! Tror att regnet är på väg dock, men det kan behövas. Nej nu ska jag städa... Kram från mig!

Nu ska vi till dagis!

Nu är vi redo för dagis! Elliot står med sandalerna på och jag med. Måste bara säga att allt går så bra med dagis och Elliot stortrivs! Nu ska vi gå! Kram från mig och min lille Fjottilott!

RSS 2.0