En sammanfattning av vår resa...

I onsdags blev Anton, jag och Elliot skjutsade till mina föräldrar utav Monica. Vi myste lite framför TVn och åt fläskfilé med citronsås och pommes. Mums. Anton och jag skulle sova på den uppblåsbara sängen som mamma och pappa nyss köpt och Elliot skulle sova mellan mina föräldrar. En halvtimme efter vi alla lagt oss blir Elliot ledsen och det slutar med att han får sova mellan mig och Anton istället...

Klockan 5 på torsdagsmorgonen
vaknar jag av att jag tycker att sängen är lite mjukare än den var när vi lade oss och sen hör jag hur det pyser. Förstår att sängen gått sönder och upptäcker ett hål som jag kan peta in ett finger i... Snacka om att det blivit ett stort hål. Så Anton lägger sig och sover i en fåtölj som man kan fälla och Elliot får sova på min mage i soffan. Kl 6 vaknar mamma och jag lägger mig med Elliot i hennes säng.

Vid halv nio kom Gina, Martin och Elian till mamma och pappa. Elian fick lite mat och vi satte oss i bilarna för att åka till Sälen. Anton, jag och Elliot satt bak i mamma och pappas bil medan Gina och Martin tog en egen bil. Vi satte Elliot i mitten och då blev det gott om plats för både mig och Anton att sitta där bak.

Elliot fick en tidig födelsedagspresent av mormor och morfar. En DVD till bilen. Den satte vi igång direkt när vi satte oss i bilen. Elliot somnade efter en liten stund och vi stängde av. Straxt efter kom vi på att vi kunde sjunga karaoke så vi satte igång dvdn igen. När vi hade åkt 8 mil hemifrån så säger det "poff" och det börjar ryka om dvdn . Jaha, det var den dvdn och nu fick vi ha en gnällig bebis där bak istället för det var ju inte jätte kul att åka bil tyckte Elliot.

När vi kom fram var vi alla trötta men Anton och jag hoppade in i vår bastu och fick lite egentid en halvtimme eller så. Visst hörde vi att Elliot blev lite ledsen där utanför men vi visste ju att han blir bra omhändertagen av min familj :) så då var det bara att sitta kvar...

På fredagen vaknar jag av att Elian, Gina och Mamma är uppe och busar så jag går upp med dem och fixar frukost. Sen efter någon timme kommer alla killarna upp. Anton och Martin drar sig ut till backarna och åker nästan hela dagen medans vi andra går på lite promenader och sätter oss med en öl på Sälfjälls torget. Killarna kommer väl tillbaka vid 16:30 tiden och gör oss sällskap och vi köper hamburgare och äter på torget. Gott!

Under kvällen bastar jag, Anton och Martin. Den när det blev för varmt för min del hoppar Gina in istället.

Jag, Anton och Elliot la oss tidigt. Tror klockan var 21:15 eller så. Visst det var lite sent för Elliot men vi somnade medans vi nattade honom.

Klockan halv sju på lördagen
gick Elliot och jag upp.. Jag kunde inte hitta min choklad som jag fick av Anton kvällen innan och blev nästan arg på de andra för att jag trodde de ätit upp den. Letade i kylen, skaferit, sopporna osv tills jag såg någonting sticka upp ur godisskålen. Ja vad säger man? Kanske det mest lågiska stället att lägga det på, men tydligen inte för mig.

Gina och Martin gick iväg och åkte snowbord sen. Det var Ginas andra gång och hon var verkligen jätte duktig. Anton och jag gick och hyrde snowboardsskor och en bräda och sen åkte vi i barnbacken. Man behövde inte liftkort där och det kostade över 300 kr och jag kännde att jag ändå inte skulle åka så mycket. Jag tröttnade efter ett tag då det gick skit dåligt så vi gick till stugan ett tag. Straxt efter gick Gina och jag till backen istället så satt Anton och Martin med en öl och tog hand om barnen. När jag åkte med Gina gick det mycket bättre. Tyvärr fick inte Anton se mina framsteg men jag lovar, jag blev nästan bra!

Sen gav sig killarna ut och åkte ett tag med.
Vi la oss tidigt den kvällen med för jag var så himla trött... Tyvärr har jag inte några bilder från mitt snowboardåkande... :(

Söndagen vaknade vi med tidigt och började packa. sen satt vi där i bilen och åkte igenom det soliga sverige utan att få någon färg. Men lite lyckades jag i alla fall få i högra delen av mitt ansikte när vi åkte bräda.

Tack mamma och pappa för en helt underbar semester och tack Gina och Martin och Elian för det trevliga sällskapet och tack allesammans för den goda maten vi åt.

Lite bilder kommer här, fler bilder finns på bilddagboken och lite fler på Ginas blogg.


Morfar utanför stugan.


På Sälfjällstorget med lite öl.


Elian ser en kamel...

"Klappa melen mun" sa Elian efteråt. Vi förstår väl alla vad det betyder?


Sen blev Elian ansiktsmålad. Snyggingen!


Mina fina grabbar sitter och myser i solen!


Elian sitter i fönstret :)


Titta! Jag har blivit rosa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är ute i solen så hinner inte läsa vad du skrivit nu.. Men kan du inte lägga upp bilderna från bilddagboken på bloggen också. Då kan jag kopera över dem till min blogg :) Puss finaste syster!

2009-04-13 @ 14:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0