Men sov då!

Elliot har börjat med att somna bra på kvällen (mellan 19:30-20:30 men tror ni inte att han nu de senaste nätterna vaknar vid 22-23 tiden och är klarvaken och vägrar somna om förän vid halv ett på natten ungefär...

Någon som har tips på hur man kan göra...

Så fort han vaknar skyndar vi in och försöker söva honom (klapp på rumpan eller amning) men han blir klarvaken ändå.. Går man inte in direkt så blir det bara värre, då gråter han i timmar tills han somnar...

Kommentarer
Postat av: Linda

Det där är ju jättesvårt. bianca hade en sån period när hon vaknade på natten och vägrade somna om på flera timmar. Nu efteråt tror jag att det var för att hon var i början på en utvecklingsfas. Vi lyckades inte komma på något knep som funkade så jättebra, vet inte om man kan göra något åt det riktigt. Men vi såg till att ha det mörkt och tyst och så rullade vi henne i barnvagnen tills hon somnade. Det funkade ibland. Men jag vet inte, Elliot kanske är för gammal för det.

"Somna utan gråt" av Elisabeth Pantley är en bok som har massa bra tips annars. Fast det låter väldigt lätt när man läser och det känns rätt mycket svårare i praktiken.

2009-02-01 @ 19:34:00
URL: http://biancabobvi.blogspot.com/
Postat av: Kent

Det är nog bara att ha tålamod. Det är nog bara en fas han går igenom precis som Linda skriver.

2009-02-01 @ 20:01:54
URL: http://kentoingela.blogg.se/
Postat av: sandra, mamma till thea

thea har också börjat med att vakna. tur för mig så behöver jag bara ge henne en ny blöja o en flaska välling så somnar hon efter en halvtimme igen. fast hon vaknar ju oftast vid ett så det är ju rätt jobbigt ändå. hoppas det går över :) ses vi i morgon?

2009-02-02 @ 16:31:47
URL: http://sallbelal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0